11 de idei grozave de nuntă de vară

Cristina _ Mihai-1

11 de idei grozave de nuntă de vară


Vara este cel mai popular sezon pentru nunți și cu atâtea locații frumoase, idei de decor distractiv și opțiuni uimitoare de flori, este ușor de văzut de ce. Pentru a vă ajuta să planificați cea mai bună nuntă, ne-am gândit să compunem o listă cu cele mai importante 11 de idei de nuntă preferate.

1. Aveți un ring de dans în aer liber

A fi afară este una dintre cele mai atractive părți ale găzduirii unei nunți de vară. Unele cupluri decid să găzduiască partea de cină a nunții lor și să danseze afară!

2. Agățați luminite

Luminile albe mici sunt una dintre cele mai simple modalități de a adăuga eleganta la un cadru de nuntă.

3. Oferiți șlapi oaspeților dvs.

Să recunoaștem, după o vreme, oaspeții vor doar să renunte la tocurile înalte și să se distreze. Configurarea unui coș cu slapi este o modalitate excelentă de a-ți încuraja oaspeții să danseze și să se relaxeze.

4. Îmbracă-ți domnișoarele de onoare în culori deschise

Domnișoarele de onoare joacă un rol foarte important într-o nuntă, iar o nuntă de vară este momentul potrivit pentru a le îmbrăca în culori stralucitoare.

5. Serviți înghețata

O modalitate minunată de a incheia o nuntă de vară este servirea unor înghețate reci. Dacă sa serviți înghețată la o nuntă sună ca o sarcină imposibilă, poate că va trebui să vă gândiți din nou. Angajând camioane cu produse alimentare locale care se specializează în deserturi și înghețată și care vă vor face oaspeții super fericiți.

6. Utilizați borcane pentru băuturi, flori sau lumanari

S-ar putea să credeți că ideea de borcan s-a încheiat pentru o nuntă, dar de fapt nu este o tendință – a fost un element de bază la nunți de foarte mult timp. Aceste recipiente la îndemână sunt vasul perfect pentru băuturi, flori și lumânări.

7.Folosiți o bicicletă pentru un cadru de poze.

O bicicletă este o idee practică pentru fotografiile de nunta, dar și una foarte draguta.

8. Căsătoriți-vă afară noaptea

S-ar putea să credeți că este exclusă o ceremonie de noapte, dar credem că vara este un moment perfect pentru a găzdui o ceremonie de nuntă seara.

9. Aveți un bar de popcorn

Da, suntem total de acord, a avea un bar de popcorn este o idee excelentă. Oaspeții tăi vor adora să ia niște floricele ca parte a desertului și chiar să ia unele pentru drum.

10. Adauga culori vibrante

Amestecați și combinați culori vibrante pentru a crea un aspect de nuntă unic!

11. Aduceti o rulota alimentara

Rulotele alimentare sunt la modă în orașele din toată țara, dar camioanele alimentare pentru nunți au devenit la fel de populare.

Leave a Reply